20th maalis2009

20.3.2009 – 18.04.2009
Leena Louhivaara: Saa Katsoa

Saako sinua katsoa.
Saatko sinä katsoa.

SAA KATSOA!

Ja kenen silmin.

Kaksitoista naista –
kaksitoista kuvaa rintasyöpään sairastuneista naisista.

Leena Louhivaara© - Kuvaa ei saa käyttää eikä kopioida ilman kuvaajan suostumusta. Leena Louhivaara© - Kuvaa ei saa käyttää eikä kopioida ilman kuvaajan suostumusta. Leena Louhivaara© - Kuvaa ei saa käyttää eikä kopioida ilman kuvaajan suostumusta. Leena Louhivaara© - Kuvaa ei saa käyttää eikä kopioida ilman kuvaajan suostumusta.

 

 

 

 

 

 

Alussa oli selvää vain valokuvanäyttelyni nimi: SAA KATSOA.
Kuvatessani selveni myös näyttelyn luonne. Se on puoliksi valokuvaa, puoliksi tunnetta.

Sain kuvattavakseni 12 eri-ikäistä rintasyöpään sairastunutta naista. Ketään heistä en tuntenut ennalta. Suurin osa kuvattavista tuli mukaan kuultuaan projektistani rintasyöpäyhdistyksen kautta. Voin vain ihailla näiden naisten rohkeutta tulla kuvatuksi sekä antautua näyttämään ja tekemään omaa kuvaansa.